Hippe Boys hecht grote waarde aan de tevredenheid van al haar klanten. Bent u ergens niet tevreden over neemt u dan alstublieft contact met ons op. Geef ons de kans om uw ontevredenheid weg te nemen. 

Heeft u een vraag of klacht, neem dan gerust contact met ons per email op info@hippeboys.nl dit kan en mag natuurlijk ook telefonisch 06-18297164

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 16.00 uur. Mocht u ons niet direct kunnen bereiken, dan wordt u zo spoedig mogelijk terug gebeld. Wij proberen altijd dezelfde werkdag nog op onze emails te reageren, soms kan het voorkomen dat het door drukte niet lukt. 

1 Verzendkosten

1.1 Hoeveel bedragen de verzendkosten binnen Nederland?

Binnen Nederland zijn de verpakkings- en verzendkosten voor brievenbuspost €1,99 en brievenbuspakketje €3,95 (deze is met track and trace). Voor bestellingen met een waarde boven €49,95 worden er door Hippe Girls geen verzendkosten berekend.

1.2 Hoeveel bedragen de verzendkosten voor België?

Naar België zijn de verpakkings- en verzendkosten €5,95 (pakket post met track and trace). Dit doen wij om ervoor te zorgen dat de bestelling snel geleverd kan worden in België. De kosten zijn €13 voor pakketpost naar België, u betaald €5,95 en wij betalen de rest. Voor bestellingen met een waarde boven €59,95 worden er door Hippe Girls geen verzendkosten berekend.

2 Levertijd

2.1 Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Indien de bestelling voor 15:00 is ontvangen en betaald, wordt deze in principe dezelfde dag nog verstuurd.

Nederland
Bestellingen binnen Nederland worden binnen 1-2 werkdagen bezorgd. Houdt er rekening mee dat als u op zaterdag een bestelling doet, er dinsdag wordt bezorgd. Op maandag wordt geen reguliere post bezorgd door Postnl.

België
Bestellingen bestemd voor België worden als pakketpost verdzonden, binnen 48 uur wordt pakketpost meestal bezorgd.

2.2 Feestdagen 2018:

Op feestdagen wordt er geen post bezorgd in Nederland/België en geen post verwerkt. In deze periode van feestdagen adviseren wij u ook rekening te houden met extra vertraging. In de maand december is de levertijd altijd een aantal extra werkdagen. Naar België kan de levertijd oplopen tot 6/8 werkdagen. Houd hier rekening mee, wij kunnen dit proces helaas niet versnellen. Pakketpost is altijd sneller. Heeft u snel een bestelling nodig, neem dan contact met ons op: info@hippegirls.nl

Maandag 2e Paasdag 2 april 
Donderdag Koningsdag 27 april 
Donderdag Hemelvaartsdag 10 mei 
Maandag 2e Pinksterdag 21 mei
Maandag 1e Kerstdag  25 december 
Dinsdag 2e Kerstdag 26 december 
Maandag 1 januari 2019

2 Bestelling afhalen:

2.1 Kan ik mijn pakketje ook afhalen?

Ja dit kan. U kunt de bestelling bij afhalen contant betalen. 

2.2 Moet ik een afspraak maken als ik mijn bestelling wil ophalen?

Ja, u ontvangt van Hippe Boys een email dat uw bestelling klaar ligt. U kunt op dat bericht reageren en een voorstel doen wanneer U de bestelling op wilt halen. Wij zijn dagelijks op kantoor: Zadelmakerstraat 64 1991 JE Velserbroek

3 Kortingscodes:

3.1 Ik ben mijn kortingscode vergeten in te vullen?

Het is administratief voor ons onmogelijk om de actiecode achteraf alsnog toe te voegen aan uw bestelling. Lukt het niet om de kortingscode te gebruiken, neem dan altijd voordat u de bestelling afrond contact met ons op.  

3.2 Mijn actiecode werkt niet?

Er kunnen verschillende redenen zijn dan een actiecode niet werkt. Hoofdletters? De actiecode kan verlopen zijn, een artikel is uitgesloten van de actie. U kunt bij onduidelijkheid altijd even contact met ons opnemen. Rond de bestelling nog niet af, zodra de betaling geplaatst is kunnen wij de actiecode niet alsnog voor u toevoegen. 

3.3. Kan ik meerdere actiecodes tegelijk gebruiken?

Dit is niet mogelijk, per bestelling kunt u deelnemen aan 1 actie. 

4 Betaalkosten:

4.1 Zijn er betaalwijzes waar extra voor betaald moet worden? 

Nee, wij berekenen geen extra kosten. 

5 Zilver

5.1 De staafjes van de oorbellen worden soms zwart hoe kan dit?

De natuurlijke oliën die uw huid aanmaakt kunnen ook reageren met het zilver. De mate waarin het zilver reageert met deze stoffen uit uw huid is sterk afhankelijk van uw voeding, alcoholgebruik en of u medicijnen slikt. Deze middelen beïnvloeden de zuurgraad van uw huid waardoor er een reactie kan ontstaan. Ook zweet (waar ammonia in voorkomt) verhoogt de zuurgraad van de huid waardoor zilver kan gaan oxideren.

5.2 Tips tegen het zwart worden van zilveren sieraden:

Geen enkele huid is het zelfde. Zilver reageert dan ook bij de één heftiger dan bij de ander. Sommige mensen merken niets van het zwart worden van hun zilveren sieraden, andere mensen hebben er meer last van. Eén duidelijke oplossing is er niet. Wel zijn er tips waardoor uw sieraden minder snel zwart zullen worden:

  • Doe uw zilveren sieraden af als u heftig transpireert. Bijvoorbeeld bij koorts of intensief sporten.
  • Zorg dat uw zilveren sieraden niet (overmatig) in contact komen met bovenstaande zwavelhoudende stoffen.
  • Doe zilveren sieraden af als u gaat zwemmen, schoonmaken (schoonmaakmiddelen zijn zeer slecht), handen wassen, contact met zeewater (zout water) etc.

5.3 Zijn de sieraden wel echt als ze zwart worden? 

Bij vraag "Waarom worden zilveren sieraden zwart" vroeg u zich misschien af of u wel echte zilveren sieraden heeft. Maar het zwart worden van zilveren sieraden is juist een teken dat het om echt zilver gaat. Andere (edel)metalen oxideren namelijk anders. Dat zilveren sieraden die zwart worden dus van een minder gehalte zilver (of zelfs geen zilver) gemaakt zouden zijn is onjuist en een fabeltje.
Het verkleuren (zwart worden) komt bij alle gehaltes van zilver voor. 

 

© 2018 - 2023 www.hippeboys.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel