Ben je niet tevreden met je bestelling of een deel daarvan dan kun je dit binnen 14 dagen dit per email (info@hippeboys.com) bij ons melden. Daarna heb je nogmaals 14 dagen de tijd de bestelling of een gedeelte daarvan aan ons te retourneren.

nl_nl_1_Hippe Boys Retourneren .pdf

Graag bovenstaande formulier invullen en deze samen met de artikelen die geruild moeten worden terugsturen. Je krijgt het bedrag incl. de verzendkosten binnen 14 dagen retour gestort op je rekening (excl. de verzendkosten van de retourneer kosten) Producten die door ons op verzoek gemaakt zijn (maatwerk) kunnen niet worden geruild. 

Het retouradres is: 

Hippe Boys 

Zadelmakerstraat 64

1991 JE Velserbroek

De artikelen dienen in de originele verpakking, ongedragen en onbeschadigd retour gestuurd te worden samen met het heroepingsformulier. Artikelen uit de sale kunnen niet worden geretourneerd mits vooraf anders is afgesproken. De kosten van retour zenden zijn voor eigen rekening, Hippe Boys is niet aansprakelijk voor retourzendingen die kwijt raken. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde enveloppen worden door Hippe Boys niet aangenomen, ongeacht de reden van het terug sturen. Indien je een verkeerde bestelling hebt ontvangen of als er iets ontbreekt, zal Hippe Boys zorgen voor het verzenden van de juiste producten. De gemaakte verzendkosten die u maakt voor het retourneren van de foutief geleverde artikelen worden uiteraard vergoed.

 

 

© 2018 - 2022 www.hippeboys.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel