Bij de juwelier is garantie op breuk van sieraden uitgesloten. Bedeltjes van oorbellen kunnen breken tijdens het omkleden, als het bedeltje bijvoorbeeld blijft hangen. Kettingen kunnen breken als ze ergens achter blijven hangen etc. 

Hippe Boys geeft wel garantie op breuk, als dit binnen 1 maand na aankoop gebeurd. Mocht het tussen 1 en 3 maanden breken, dan bieden we je tegen kostprijs (50% korting) een nieuw sieraad aan. 

Breuk is geen fabrieksfout, maar heeft te maken met onjuist gebruik, slijtage of ergens achter blijven hangen.

De garantie termijn gaat in op de dag dat wij het product naar je toe sturen. Als je een sieraad kado doet en je geeft deze na deze garantie termijn adviseren wij je om het sieraad dan goed te controleren. Het is voor ons niet te achterhalen hoe vaak en hoe lang een sieraad is gedragen vandaar dat wij kiezen voor 1 maand garantie na verzending. 

Doe je sieraden af tijdens sporten, douchen, slapen, etc.

We raden u ook aan uw sieraden niet te dragen tijdens het douchen(in bad gaan), in bed of tijdens het sporten. Laat je sieraden ook niet 's nachts om en bewaar ze in een afgesloten doosje.

Is er iets mis met een sierraad, stuur ons dan een email met een foto van het mankement en het ordernummer. Wij nemen deze klacht z.s.m. in behandeling en houden je via de email op de hoogte. 

Als wij het niet via de email kunnen beoordelen kunnen wij je ook vragen het product eerst aan ons terug te sturen. 

Wij geven geen garantie op verlies. 

Klacht: 

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals u heeft verwacht. 

Wij raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@hippeboys.com of schriftelijk bij ons kenbaar te maken.

Omschrijf de klacht graag zo duidelijk mogelijk en vermeld daarnaast ook het ordernmummer en uw gegevens. Het kan mogelijk zijn dat wij u vragen om foto's door te sturen zodat wij de klacht z.s.m. in behandeling kunnen nemen. 

Hippe Boys
Zadelmakerstraat 64
1991 JE VELSERBROEK

Wij zullen er dan ook alles aan doen om samen tot een goede oplossing te komen. 

Bent u niet tevreden met onze klachtafhandeling, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

© 2018 - 2022 www.hippeboys.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel